Hjemme

Ude

Kampinfo

Hold:

AaB-Esbjerg fB

Turnering:

1924 - 1934 Pokal

 

Jysk pokal finale

Resultat:

3-0

Dato:

30-04-1926

Mål

1-0

2-0

3-0

30-04-1926 / Fra kampbogen

Holdopstilling:

Carl Nordmann, Olaf Brockhoff, Albert Thiim, Niels Pedersen, Ragnvald Mathiasen, Børge Schmidt, Ludvig Honoré, Holger Larsen, Ejnar Meilvang, Henry Iversen, Christian Damgaard

 

Referat:

Den almindelige mening var og er at havde vi spillet slutkampen sidste efteraar som planlagt, saa havde vi vundet. Det var facta, at holdet i efteraaret var meget stærkt og at det havde fidus og sejrsvilie forbundet med en udmærket træningstilstand. Nu tabte vi, men vi kan trøste os med at det stærkeste hold vandt. Aalborg-holdet var bedre paa alle pladser, nu havde ledelsen jo ogsaa begaaet den genistreg at sætte Henry Iversen paa holdet som venstre inner, det var en kæmpefiasko, men man er altid klogest bagefter. Selvom en enkelt plads er daarligt besat maa en kamp ikke tabes af den grund. Havde vi været heldige i det første kvarter hvor vi havde hele spillet var nederlaget ikke blevet saa stort, vi havde egentligt fortjent et maal eller to i denne periode. Christian Damgaards centringer var gode men blev misbrugt af innertrioen. Aalborgholdet var bedst sammenspillet, og hurtigere paa bolden. Selv om man egenlig ikke blev imponeret af AaB.s spil saa kunde man alligevel nok se at det var et Mesterrækkehold vi spillede med. De har fordelen af bedre kampe. Naar vi kommer i Mesterrækken hvad jeg haaber og tror vi gør, saa vil det ikke vare længe før vi vil faa lært det vi mangler i at være i klasse med Aalborg Boldspilklub. Vi mangler hurtigere tempo over vort spil, for med enkelte undtagelser tror jeg ikke vore folk udvikler sig til bedre teknikere end de egentligt er for øjeblikket og saa er der ikke andet at gøre for holdet end at faa sammenspillet og tempoet forbedret, men det er ikke saa let saalænge vi er henvist til i turneringen at spille med smaa klubber hvor vi næsten - altid er sikre vindere.

 

Trods alt kan man ikke være blind for at der allerede er fremgang at spore. Vi er ikke kommet sovende til finalen og vi vil endnu mindre kunne komme sovende ind i Mesterrækken.

 

Aa.N.

emtee - website content management