Hjemme

Ude

Kampinfo

Hold:

Kolding IF-Esbjerg fB

Turnering:

A-Rækken, Kreds 7 1924/1925

 

Kredskamp

Resultat:

5-2 (Flg)

Dato:

26-04-1925

Mål

Ludvig Honoré0-1

1-1

2-1

Ejnar Meilvang (straffe)2-2

3-2

4-2

5-2

26-04-1925 / Fra kampbogen

Holdopstilling:

Ole Gahrn, Henry Iversen, Olaf Brockhoff, Børge Schmidt, Ragnvald Mathiasen, Christian Urhøj, Holger Larsen, Viggo Thygesen, Ejnar Meilvang, Otto Nørgaard, Ludvig Honoré

 

Referat

Det var en bevæget kamp, en kamp der sent vil glemmes. Vi blev standset brat i vor opmarcs til Mesterrækken, vi havde ikke selv drømt om at blive slaaet ud i første omgang. Vi spillede bedre fodbold end Kolding, men Kolding vandt paa sin større energi. Det var utroligt saa mange bolde Holger Larsen lagde ind paa fødderne af Ejnar Meilvang og Otto Nørgaard og som blev skammeligt misbrugte efterhaanden. Ejnar Meilvang og Ludvig Honoré var heldige med deres maal.

 

Ole Gahrn  skulde have taget Koldings første maal, der blev sat ind langt ude fra. Ragnvald var meget træt, Christian Urhøj ramte flere gange helt uden om bolden, Olaf Brockhoff var syg af en daarlig haand, han burde ikke have været med, Henry Iversen spadserede omkring, han var hvad man kalder doven, med en hvilken som helst mand paa Nørgaards plads havde vi vundet kampen stort. Paa grund af Esbjergs langsomhed og overlegenhed, Gud maa vide hvorfor de var overlegne, fik Kolding udlignet, men et halvt minut før time faar vi et straffespark som Ejnar Meilvang sætter den syge Olaf Brockhoff til at skyde og Olaf Brockhoff havde det uheld at sætte bolden lige i maven paa maalmanden som taber bolden, der gaar ud til Olaf Brockhoff som igen rammer maalmanden, saa bliver der fløjtet af og kampen stod 2-2.

 

I omkampen faldt Esbjerg helt sammen og Kolding vandt fortjent 3-0. Paa grund af holdet manglende energi og træning kunde man maaske ventet den afslutning paa Mesterrækkedrømmene, men ret mange var der ikke der vilde havde troet paa det.

A.N.