30-10-2003
Mandag offentliggøres stadionrenoveringen
Esbjerg Kommune offentliggør mandag den 3. november kl. 15.00 vinderprojektet vedrørende udbygningen af Esbjerg Stadion med en ny siddetribune ved Gl. Vardevej og andre faciliteter, der lever op til UEFA's krav.
Sektorchef hos bygherren, Esbjerg kommune, Poul Larsen, har været med til at udarbejde en række minimumskrav til tribunebyggeriet, der er budgetteret til 20 millioner kroner. Her er nogle af de vigtigste:

* Mindst 3600 individuelle siddepladser - heraf mindst 2200 overdækkede.
* Mindst 20 overdækkede kørestolsvenlige tilskuerpladser.
* Rummelige toilet- opholds- og servicefaceliteter.
* Førstehjælpsrum nær toiletter under tribunen.
* Mindst fire serveringssteder til øl og vand samt tre til pølser.
* Centralt placeret ølanlæg.

- Vi forventer op til 4000 siddepladser på den nye tribune. De 3600 er som mindstekrav for at leve op til hovedmålet om, at der skal være mindst 5000 siddepladser på hele Esbjerg Stadion, inklusiv de 1600 på den nuværende tribune. At det ikke er realistisk at overdække alle pladser på tribunen ved Gl. Vardevej er et spørgsmål om økonomi, idet kravene til konstruktionen vil vokse i takt med, at flere pladser er under tag, siger Poul Larsen.

På mandag vil borgmester Johnny Søtrup så præsentere de indkomne forslag og offentliggøre navnet på vinderen, hvilket vi selvfølgelig alle ser frem til med stor spænding, idet udformningen af projektet har stor betydning for EfB Elite A/S og mulighederne for at kunne tilbyde tilskuerne tidssvarende forhold i fremtiden.
hvj

Tilbage Tilbage Mail denne side Mail denne side Udskriv denne side Udskriv denne side

emtee - website content management