08-11-2004
Tidligere formand død
Esbjerg fB's tidligere formand Eigil Iversen er død. For ham var EfB en meget stor del af livet. Lørdag aften døde han midt under kampen mod AaB. Eigil Iversen blev 66 år.
EfB har mistet en af sine allerbedste klubfolk og samtidig en af klubbens varmeste tilhængere. I både modgang og medgang har han været med. Han har aldrig svigtet og ikke en eneste i klubben har nogensinde tvivlet på, at han var blå og hvid langt ind i hjertet.

Lørdag aften holdt Eigil Iversens hjerte op med at slå. Den tidligere klubformand døde midt under kampen i SAS Ligaen i Esbjerg Idrætspark mellem EfB og AaB.

Eigil Iversen havde set første halvleg af kampen og gik i pausen op i loungen. Han fik en kop kaffe at styrke sig på og gik tilbage til sin faste plads på den gamle tribune, da anden halvleg skulle begynde.

- Eigil kom hurtigt tilbage. Han sagde, at han havde ondt i maven og havde det rigtig skidt. Han bad os om at tilkalde en læge. Få sekunder senere faldt han sammen og var bevidstløs, oplyser Jørgen Hansen, der er næstformand i EfB's amatørafdeling og selv var tilstede i loungen.

EfB's klublæge var hurtigt på plads, men den tidligere formands liv stod desværre ikke til at redde.

- Få minutter senere kom der en ambulance. På det tidspunkt var Eigil Iversen imidlertid død. Ambulancefolkene forsøgte at genoplive ham, men der var ikke noget at gøre, tilføjer Jørgen Hansen.

Stadionloungen er normalt også åben efter EfB's kampe, men lørdag aften var der lukket. Alle var i chok.

Eigil Iversen var formand for EfB i perioden 1987-1991 og desuden næstformand i en lang årrække. Han var æresmedlem af klubben og sad desuden i Esbjerg Idrætsparks bestyrelse.
hvj

Tilbage Tilbage Mail denne side Mail denne side Udskriv denne side Udskriv denne side

emtee - website content management