13-07-2017
Lynhurtig ghaneser fra lejeophold til treårig aftale
Esbjerg fB har hentet Emmanuel Oti Essigba på en fri transfer efter han blev løst af hans kontrakt med SC Braga, og lejespilleren fra forårssæsonen har skrevet under på en treårig aftale gældende til 30. juni 2020.

Den lynhurtige kantspiller var i foråret på leje fra den portugisiske klub, Braga, men en skulderskade holdt ham ude i det meste af perioden. Derfor fik ghaneseren kun glimtvis mulighed for at underholde og begejstre Blue Water Arena med sin optimisme og ikke mindst uimodståelige fart i fødderne.

 

- Jeg er rigtig glad for at være tilbage og glæder mig helt vildt til at komme ud og hilse på fansene igen. Jeg skylder Ted van Leeuwen og min agent en kæmpestor tak for at få mig tilbage til Esbjerg, og igen: Jeg glæder jeg mig bare helt vildt til snart at skulle møde alle mennesker på Blue Water Aren igen, siger Emmanuel Oti Essigba.

 

EfB's sportsdirektør, Ted van Leeuwen, er meget tilfreds med, at det er lykkedes at hente den 20-årige ghaneser på en permanent aftale.

 

- Oti var i foråret meget uheldig med sin skade, der gjorde ham ude af stand til at vise, hvad han er i stand til. Det glæder jeg mig meget, at han nu får lov til at vise sine kvaliteter, siger Ted van Leeuwen.

 

Oti nåede i foråret blot 163 minutter i EfB-trøjen, inden han i en kamp mod Viborg FF måtte lade sig udskifte med den nævnte skulderskade. Først nu er han for alvor er kommet sig oven på skaden.

 

efb

Tilbage Tilbage Mail denne side Mail denne side Udskriv denne side Udskriv denne side

emtee - website content management