10-07-2017
EfB henter rutineret spansk midterforsvarer
Den spanske midterforsvarer, Agus Garcia, er på vej til EfB. Den 32-årige forsvarsspiller med en stor fortid på akademiet i Real Madrid vil gennemgå den obligatoriske lægeundersøgelse mandag med henblik på at indgå en aftale på to år frem til 30. juni 2019.

- Efter afgangen af Georgios Katisikas var vi i mangel på en erfaren midterforsvarer, der gerne skulle være venstrebenet. Alt dette fandt vi i Agustin Garcia Iniguez - bedre kendt som Agus. Jeg har fulgt ham siden 2010, og jeg har tidligere forsøgt at hente ham til Vitesse, Anorthosis og til FC Twente. Agus er fantastisk i forsvaret, stærk i luften og med hans venstre fod er han god til at bygge spillet op nedefra, som vi ønsker det. Vi tror, han vil blive et stort aktiv for klubben, som person og som spiller, siger EfB's sportsdirektør Ted van Leeuwen.

 

Agustin Garcia Iniguez startede karrieren i Albacete Balompié, hvor han spillede syv kampe i La Liga, inden den spanske storklub, Real Madrid, hentede ham til hovedstaden. Her var han på kontrakt i fire år, og han har siden repræsenteret en række spanske klubber og tyrkiske Orduspor, inden han i januar 2016 tog til USA, hvor han har spillet for Houston Dynamo og Rio Grande Valley FC Toros. Nu skifter Agus Garcia på en fri transfer til EfB.

 

efb

Tilbage Tilbage Mail denne side Mail denne side Udskriv denne side Udskriv denne side

emtee - website content management