19-06-2017
Erfaren og udviklingsorienteret hollænder ny cheftræner i EfB
EfB Elite A/S har ansat den 53-årige hollænder, John Lammers, som ny cheftræner. Efter en karriere på 18 år som angriber på topniveau i Holland, Frankrig og New Zealand indledte han i 2001 trænerkarrieren i AGOVV Apeldoorn, og han har siden været i en række hollandske klubber med udvikling af unge spillere som et vigtigt arbejdsfelt.

- Det første mål i Esbjerg er at komme tilbage til det højeste niveau i dansk klubfodbold, og det hænger snævert sammen med at udvikle unge spillere og skabe et godt team. Jeg er overbevist om, at det vil passe mig fint at komme til Esbjerg og arbejde med at skabe kvalitet i en stab, et team og den individuelle spiller, siger John Lammers.

 

Han har de seneste tre år virket i talentsektoren i SBV Vitesse og har tidligere haft ansættelser i blandt andre De Graafschap, Willem II, Feyenoord, Excelsior og FC Eindhoven, i de to sidstnævnte klubber som cheftræner og i Excelsior med den nuværende assistenttræner for det danske landshold, Jon Dahl Tomasson, som assistent. Han taler foruden modersmålet engelsk og fransk flydende.

 

EfB's sportsdirektør, Ted van Leeuwen, har kendt John Lammers i 25 år og fremhæver hans faglighed, integritet, loyalitet og åbenhed i sit udviklingsarbejde i fodboldklubber.

 

Som en ny individuel træner er ansat 33-årige Gonzalo Garcia Garcia, der lige har afsluttet en karriere på topniveau i flere lande og nu har indledt en elitetræneruddannelse for tidligere spillere i det spanske fodboldforbund med henblik på at opnå UEFA's Pro Licence. Gonzalo er født i Montevideo i Uruguay, men har haft den aktive karriere i Europa fra 2001 og afsluttende med SD Compostela i Spanien.

 

- John Lammers er kendt og respekteret for sine evner til at udvikle unge spillere, men hans vigtigste opgave på kort sigt er at føre EfB tilbage til Superligaen. Gonzalo Garcia Garcia er et helt andet sted i sin karriere, han har lige afsluttet tiden som aktiv, han var en dygtig fodboldspiller med en meget fin teknik, og han er en vinder. Tilsammen vil de to sammen med nuværende assistenttræner Jens Letort være en rigtig god kombination, siger Ted van Leeuwen.

 

John Lammers kommer til Esbjerg fredag og vil straks gå i dialog med alle omkring EfB's bedste hold med henblik på at skabe et stærkt team med et fælles mål: Tilbagevenden til Alka Superliga.

 

Den nuværende assistenttræner, Jens Letort, forbliver på sin post.

 

efb

Relaterede nyheder eller informationer:
19-06-2017

EfB afbryder samarbejdet med Lars Lungi Sørensen

Tilbage Tilbage Mail denne side Mail denne side Udskriv denne side Udskriv denne side

emtee - website content management