19-06-2017
EfB afbryder samarbejdet med Lars Lungi Sørensen
Bestyrelsen i EfB Elite A/S har besluttet at afbryde samarbejdet med cheftræner Lars Lungi Sørensen med øjeblikkelig virkning.

Efter EfB's nedrykning fra Alka Superliga har parterne været i dialog, og det har stået klart, at den sportslige ledelse og cheftræneren har forskellige opfattelser af den fremtidige, sportslige strategi.

 

- Vi er en klub, der ønsker at tiltrække, udvikle og sælge spillere, og vores kerneforretning er fodbold. Lars Lungi Sørensen har en anden opfattelse af, hvordan EfB bedst kan nå det mål, og de to holdninger er ikke forenelige, siger EfB's sportsdirektør, Ted van Leeuwen.

 

Lars Lungi Sørensen tiltrådte som cheftræner i begyndelsen af december 2016, da den hidtidige cheftræner, Colin Todd, blev afskediget. Forinden havde han en karriere som aktiv spiller og et virke som ungdomstræner i en årrække efterfulgt af en periode som assistenttræner for superligaholdet siden januar 2013.

 

- Vi takker Lungi for mange års arbejde i EfB og holder ham på ingen måde ansvarlig for den nedrykning, der har ramt klubben. Den er et resultat af en udvikling, der går langt længere tilbage, siger Ted van Leeuwen.

 

Den nu afskedigede cheftræner deler opfattelsen af, at der var for store meningsforskelle mellem parterne.

 

- Teds og mit syn på det sportslige setup var for forskelligt, og det var ikke muligt for mig at fortsætte under de forhold. Lige nu er der mange følelser i spil, men jeg har hele tiden kendt risikoen, når man siger ja til at blive cheftræner, siger Lars Lungi Sørensen.

 

efb

Relaterede nyheder eller informationer:
19-06-2017

Erfaren og udviklingsorienteret hollænder ny cheftræner i EfB

Tilbage Tilbage Mail denne side Mail denne side Udskriv denne side Udskriv denne side

emtee - website content management