28-05-2017
EfB vil vende stærkt tilbage efter nedrykningen
EfB vil arbejde målbevidst på hurtig tilbagevenden til landets bedste fodboldrække, efter at det søndag eftermiddag stod klart, at klubben rykker direkte ud af Alka Superliga efter denne sæson.

Siden sommeren 2016 har EfB Elite A/S reduceret omkostningerne betydeligt, og disse bestræbelser vil blive videreført med henblik på at opnå balance i regnskabet. Men tilpasningen vil blive gennemført, så EfB's muligheder for at vende tilbage til Alka Superligaen ikke svækkes.

 

- EfB hviler også efter nedrykningen på et stærkt fundament, der gør os til en naturlig deltager i Superligaen. Vi har en helt særlig geografisk placering på afstand af konkurrerende klubber, vi har stor opbakning fra det regionale erhvervsliv, samarbejdsklubber og fans, vi har en talentsektor af høj kvalitet, og endelig vil vi fra denne sommer råde over nogle af landets bedste træningsfaciliteter. Disse bærende søjler skal bringe os tilbage, hvor vi hører til i dansk klubfodbold, siger EfB's konstituerede adm. direktør, Dan Mose Andersen.

 

Sportsdirektør Ted van Leeuwen har et flerårigt sigte med genopbygningen af EfB til at være en fast bestanddel af Alka Superliga. Processen forsinkes med nedrykningen, men fortsætter med uændret målsætning. Spillerbudgettet vil blive tilpasset på et niveau, der sikrer den fortsatte sportslige konkurrenceevne.

 

- En nedrykning indebærer færre indtægter, og vi tog i de kontrakter og aftaler, der blev indgået i det seneste transfervindue, højde for den risiko. Vi må midt i skuffelsen erkende, at det i de seneste sæsoner ikke er lykkedes os at skabe et hold med den fornødne kvalitet til at bestå i Superligaen. Men jeg kan love, at vi vender stærkt tilbage, siger Dan Mose Andersen.

 

efb

Tilbage Tilbage Mail denne side Mail denne side Udskriv denne side Udskriv denne side

emtee - website content management