20-04-2017
Anders Dreyer i EfB frem til sommeren 2020
Esbjerg fB har indgået en ny, treårig aftale med det 18-årige offensivtalent, Anders Dreyer, der nu er sikret frem til 30. juni 2020.

U19-landsholdsspilleren fik for nylig superligadebut mod Randers FC og optrådte for første gang i startopstillingen i EfB's seneste kamp i Alka Superligas gruppespil mod AC Horsens. I foreløbig tre kampe har han givet prøver på sine evner til at udfordre og afslutte på mål.

 

- Jeg vil gerne blive i Esbjerg, hvor jeg føler mig godt tilpas og har muligheder for fortsat at udvikle mig som fodboldspiller. Mit mål er at blive inde omkring superligatruppen og etablere mig på holdet. Længere ude i fremtiden kunne jeg godt tænke mig at komme til en udenlandsk klub, meget gerne Liverpool FC, siger Anders Dreyer.

 

Den 18-årige spiller med en fortid i samarbejdsklubberne Bramming B og Ribe BK betegner det som et stort skridt i karrieren, at han nu har indgået en ny, treårig kontrakt med EfB. Også EfB's sportsdirektør, Ted van Leeuwen, er fornøjet med, at Anders Dreyer har valgt at fortsætte sin fodboldudvikling i klubben.

 

- Vi er meget glade for at have indgået en ny, flerårig aftale med et stort talent, der har evnen til at score mål og afgøre kampe. Vi ville have lavet kontrakten, uanset om Anders havde fået debut på superligaholdet. Uden at det har indflydelse på vores beslutning, er han en af de spillere, der er udviklet i klubben, og han bidrager til den høje andel af egne spillere i superligatruppen. Vi ønsker dog kvalitet, uanset hvor spilleren kommer fra, siger Ted van Leeuwen.

 

Anders Dreyer kom til EfB som 13-årig, og ud over nu at spille kampe på superligaholdet er han topscorer på ikke bare EfB's tophold i U19 Ligaen, men i hele ligaen, hvor han har scoret 21 mål, otte flere end nummer to på topscorerlisten. Han har spillet 11 ungdomslandskampe for Danmark.

 

efb

Tilbage Tilbage Mail denne side Mail denne side Udskriv denne side Udskriv denne side

emtee - website content management