11-04-2017
Nye aftaler med tre EfB-talenter
EfB har indgået nye, flerårige aftaler med tre unge spillere og forhandler med en fjerde spiller fra egen talentsektor, Anders Dreyer, om en forlængelse af den nuværende kontrakt. 

U19-landsholdets anfører, Mark Brink, har indgået en fireårig aftale gældende til 30. juni 2021, og Jacob Lungi Sørensen er nu på kontrakt i EfB i yderligere tre år til 30. juni 2020. Begge fyldte 19 år i marts og er blandt klubbens store midtbanetalenter.

 

- Selv om Mark og Jacob er unge, er de ved at være velkendte, da de har spillet på superliganiveau. Vi har ikke indgået aftalerne, fordi det er to af vore egne spillere, men fordi vi tror på dem som en del af fremtidens EfB-hold. Aftalerne er med til at sikre deres værdi for klubben og hindre, at de for tidligt skifter til en udenlandsk klub med risiko for at forsvinde ud i glemsel. Der vil fortsat være udsving i deres præstationer, men retningen er rigtig, siger EfB's sportsdirektør, Ted van Leeuwen.

 

EfB har ligeledes indgået en ny, toårig aftale med Klaus Moesgaard, 20 år, som kom til EfB fra serie 2-klubben Skjern GF som 17-årig og siden har klaret overgangen til fodbold på eliteniveau meget fint. Han blev i begyndelsen af februar alvorligt skadet, da han overrev et korsbånd, og han vil være ude af spillet indtil slutningen af året.

 

- Klaus er en meget stærk spiller, lidt forskellig fra de andre unge spillere, vi har, da han ikke er udviklet i klubben. Han er fysisk og mentalt stærk, kan spille venstre kant eller midtbane og gjorde et fint indtryk i forberedelserne, indtil han blev skadet. Vi betragter også ham som en fremtidens spiller i EfB, siger Ted van Leeuwen.

 

Han oplyser, at EfB endvidere forhandler med den 18-årige offensivspiller, Anders Dreyer, der fik superligadebut i hjemmekampen mod Randers FC først i denne måned.

 

efb

Tilbage Tilbage Mail denne side Mail denne side Udskriv denne side Udskriv denne side

emtee - website content management