09-02-2017
Georgisk landsholdsspiller på vej til EfB
Den georgiske landsholdsspiller, Lasha Parunashvili, er på vej til EfB. Den 23-årige midtbanespiller med en fodboldopdragelse på akademiet i storklubben Dinamo Tbilisi vil gennemgå et lægetjek i løbet af weekenden med henblik på at indgå en aftale på to et halvt år frem til 30. juni 2019.

Sportsdirektør Ted van Leeuwen bekræfter oplysninger i JydskeVestkysten torsdag morgen om, at Lasha Parunashvili som den tredje georgier inden for de seneste uger er på vej til klubben.

 

- Han er en midtbanespiller, der kan spille alle tre positioner, på kanterne og centralt, og er en spiller med stort potentiale. Jeg har fulgt ham i fem år, han er teknisk meget dygtig og med en stor arbejdsradius, og jeg er overbevist om hans muligheder. Han er en etableret spiller, der i januar debuterede på det georgiske A-landshold, han taler meget fint engelsk, og han er yderst motiveret for at komme til EfB, siger Ted van Leeuwen.

 

Lasha Parunashvilis kontrakt med Dinamo Tbilisi udløb ved udgangen af januar, og derfor er det muligt at indgå aftale med ham efter transfervinduets lukning.

 

Ted van Leeuwen oplyser, at tilførslen af en midtbanespiller er aktualiseret af Jeppe Andersens og senest Jesper Jørgensens knæskader, der indskrænker feltet til tre midtbanepladser til fire spillere, Victor Pálsson, Mark Brink, Jacob Lungi Sørensen og Robin Söder. Med Parunashvili, der for nylig er blevet klar efter en skulderskade, er der gardering for alle de nævnte spillere.

 

efb

Tilbage Tilbage Mail denne side Mail denne side Udskriv denne side Udskriv denne side

emtee - website content management