23-01-2017
Græsk midterforsvarer fra TC Twente til EfB
Den 26-årige græske midterforsvarer, Georgios Katsikas, skifter fra FC Twente i den hollandske æresdivision til EfB. 

Han kom til hollandsk fodbold fra PAOK Thessaloniki i sommeren 2015 og pådrog sig en korsbåndsskade under træningen i september samme år. Efter comebacket i en kamp mod FC Groningen i august 2016 har han fået begrænset spilletid i Twente, der råder over tre meget talentfulde, unge spillere på hans position.

 

- Jeg har ikke spillet så meget i denne sæson og er meget motiveret for at komme til en ny klub. Jeg kender ikke meget til dansk fodbold, men har fået at vide, at Esbjerg historisk er en stor klub. Fysisk er jeg helt fit nu efter at have trænet den seneste måned, og jeg glæder mig til den nye udfordring, siger Georgios Katsikas.

 

EfB's sportsdirektør, Ted van Leeuwen, kender den tidligere græske U21-landsholdsspiller fra tiden i Twente og betegner ham som en spiller med en stærk karakter.

 

- Vi har kigget efter en erfaren, stabil spiller med lederegenskaber, som er stærk defensivt samt god i luften og i pasningsspillet. Den medicinske stab i Twente har med rapporter vist mig, at han er i fysisk topform, men da vi ikke kan være 100 procent sikre på baggrund af hans skadeshistorie, har vi foreløbig givet ham en kontrakt på seks måneder. Hvis samarbejdet forløber til begge parters tilfredshed, har vi muligheden for at forlænge hans kontrakt i april, og med hans kvaliteter vil det være noget af et fund, siger Ted van Leeuwen.

 

Georgios Katsikas er 1,87 m høj og spillede inden skiftet til PAOK Thessaloniki i flere græske klubber. Han er i modsætning til EfB's nuværende midterforsvarere venstrebenet.

 

Georgios Katsikas ankommer med fly fra Amsterdam til Billund i dag, og under forudsætning af, at han består lægetjekket, kan han være med på træningsbanen tirsdag.

 

efb

Tilbage Tilbage Mail denne side Mail denne side Udskriv denne side Udskriv denne side

emtee - website content management