16-01-2017
Ledergruppe i spidsen for EfB i overgangsfase
Bestyrelsen for EfB Elite A/S har dannet en ledergruppe, der har det daglige ansvar for at drive selskabet, indtil en ny administrerende direktør er udpeget og tiltrådt. 

Ledergruppen består af følgende ledende medarbejdere:

 

Økonomichef Dan Mose Andersen - økonomi

Sportsdirektør Ted van Leeuwen - fodbold

Salgschef Christine Bendixen - salg

Konferencechef Lars Fyhn - EfB Konference

 

Dan Mose Andersen, 34 år, konstitueres juridisk som adm. direktør, indtil en varig løsning på posten er fundet. Han er uddannet statsautoriseret revisor og kom fra EY til EfB som midlertidig økonomichef i april 2015. Senere på året blev han fastansat i stillingen og har siden påtaget sig en række ledelsesmæssige opgaver, der rækker ud over det overordnede ansvar for EfB's økonomifunktion.

 

- Vi prioriterer, at der er ro omkring ledelsen af EfB inden et sportsligt meget vigtigt forår, og har derfor valgt at lade en ledergruppe bestående af meget kompetente medarbejdere stå i spidsen for klubben, indtil processen med at finde en ny administrerende direktør er afsluttet. Dan Mose Andersen har juridisk påtaget sig at udfylde rollen midlertidigt, men ønsker ikke udadtil at være en forgrundsfigur, og det har vi naturligvis respekt for, siger EfB's bestyrelsesformand, Kristoffer Jarl Kristensen.

 

Kort før jul afbrød EfB samarbejdet med den hidtidige adm. direktør, Hans-Peter Rasmussen, og han fratræder nu. Hans-Peter Rasmussen har i den mellemliggende periode loyalt varetaget sine arbejdsopgaver i EfB.

 

Kristoffer Jarl Kristensen oplyser, at EfB's bestyrelse fortsætter processen med at rekruttere en ny adm. direktør med stærke lederevner og robuste finansielle kompetencer. Når den pågældende er udpeget og kan tiltræde, fratræder Dan Mose Andersen. Efter to spændende og krævende år i fodboldverdenen ønsker han at fortsætte sin erhvervskarriere i en anden branche.

 

efb

Relaterede nyheder eller informationer:
21-12-2016

EfB foretager ændringer på ledende poster i selskabet

Tilbage Tilbage Mail denne side Mail denne side Udskriv denne side Udskriv denne side

emtee - website content management