24-11-2016
EfB ansætter scout med internationalt netværk
EfB har ansat Jimmi Nagel Jacobsen som scout med ansvar for at afsøge en række markeder for egnede spillere til at forstærke eller supplere spillertruppen i fremtiden. 

Jimmi Nagel Jacobsen, 41 år, har arbejdet i fodboldverdenen siden 2005, først som agent og rådgiver for enkeltspillere. De seneste fem år har han virket som scout for flere danske og udenlandske klubber på freelancebasis, herunder hollandske Vitesse Arnhem og cypriotiske klubber, mens EfB's sportsdirektør, Ted van Leeuwen, har haft sportsligt ansvar i dem.

 

- Jeg glæder mig til opgaven i EfB og er i realiteten allerede godt i gang. Der er et stort potentiale i klubben og byen, en rigtig stærk talentudvikling at rekruttere fra samt et superlækkert stadion, der emmer af fodbold. Jeg skal i mit virke som scout arbejde tæt samme med Ted og følge de retningslinjer, han udstikker. Og så skal jeg se en masse fodboldkampe og trække på både hans og mit eget netværk i en række lande, siger Jimmi Nagel Jacobsen, der ser fire til seks kampe om ugen i ofte flere lande.

 

For EfB's sportsdirektør er både den interne scouting blandt unge spillere i egne rækker og den eksterne i ind- og udland af afgørende betydning for en fodboldklubs succes.

 

- Nu og i fremtiden har vi behov for et veludviklet scouting-system. Kvaliteten af scouting hæver klubber over andre, og en cheftræner skal have et godt materiale at arbejde med. Historien fortæller os, at vi skal have et godt fundament i form af spillere fra vores egen talentudvikling, vore samarbejdsklubber kan forsyne os med spillere, og EfB's vision er, at vi skal være mindre afhængige af spillere udefra. Men vi kan ikke rekruttere spillere til hele truppen fra vores egen region og må nødvendigvis tilføre spillere. Det bliver Jimmis opgave at finde dem, siger Ted van Leeuwen.

 

Han har i en årrække arbejdet sammen med Jimmi Nagel Jacobsen, og han ved, at den nye scout har det øje for spillere, som man ikke kan uddanne sig til, men skal have i sig.

 

- Jimmi er en erfaren og anerkendt scout, der har blikket for dygtige spillere, han følger EfB og har et godt kendskab til nøglepersoner i klubben. Det er en filosofi i EfB, at klubben - ikke cheftræneren - er ansvarlig for at tiltrække nye spillere, siger Ted van Leeuwen.

 

EfB vil hovedsageligt følger spillermarkederne i Danmark, Norge, Sverige, Holland, Belgien, Tyskland og Frankrig, men også via Ted van Leeuwen og Jimmi Nagel Jacobsens netværk internationalt følge, om der er dygtige spillere, som er realistiske at hente til klubben, på fjernere markeder.

 

efb

Relaterede nyheder eller informationer:
17-11-2016

EfB tager afsked med klubikonet Michael Mex Pedersen

Tilbage Tilbage Mail denne side Mail denne side Udskriv denne side Udskriv denne side

emtee - website content management