09-05-2013
Esbjergs norske pokalfighter
Magnus Lekven har for længst etableret sig som en profil i EfB, og i pokalfinalen lagde den 25-årige nordmand nye meritter til. Nu er han dansk pokalmester og kåret som årets pokalfighter.

- Vi havde en følelse af, at det hold, der scorede det første mål, ville vinde finalen. Derfor var det vigtigt for os at holde tæt og vente på chancen. At blive kåret som årets pokalfighter er en særlig ære for mig, og jeg er virkelig stolt. Men mest af alt var det en holdsejr i en jævnbyrdig kamp, sagde Magnus Lekven.

 

Nicolai Høgh har været ude med en lårskade i flere uger og måtte i søndagens hjemmekamp i Superligaen mod AC Horsens se på fra udskiftningsbænken. Samme rolle fik han i pokalfinalen, dog med den forskel, at han kom ind i de sidste minutter og dermed fik sin andel i triumfen. Hans Henrik Andreasen bar anførerbindet - også da Høgh kom på banen.

 

- Selvfølgelig skulle HH spille kampen færdig som anfører. Efter kampen fik jeg anførerbindet, og det er jeg både stolt af og taknemlig for. Det samme vil jeg sige om, at Youssef stormede ud til mig, da han havde scoret målet. Der har været mange følelser på spil i denne uge. Jeg er den type, der gerne vil spille hver gang, men Kian og Drobo har gjort det super i midterforsvaret, og jeg må acceptere, at de er blevet valgt, siger Nicolai Høgh.

 

Den 29-årige sædvanlige anfører har meddelt EfB, at han ønsker at prøve nye udfordringer ved sit kontraktudløb til sommer, helst i en udenlandsk klub. Derfor bliver hjemmekampen mod OB 16. maj formentlig hans foreløbige afskedskamp på Blue Water Arena - hvis han kommer på banen. 

 

efb

Relaterede nyheder eller informationer:
09-05-2013

Kampinfo: Randers FC-Esbjerg fB

Tilbage Tilbage Mail denne side Mail denne side Udskriv denne side Udskriv denne side

emtee - website content management