24-05-2012
Viggo Jensen stopper i Esbjerg
Efter et år på posten som sportschef i Esbjerg stopper Viggo Jensen. Esbjerg ansætter ingen afløser.

Viggo Jensen afløste i sommer Niels Erik Søndergaard på posten som sportschef i Esbjerg fB. Dengang lavede han en etårig kontrakt, som ikke bliver forlænget.

 

- Samarbejdet med Viggo Jensen blev indledt på et tidspunkt, da EfB befandt sig i en yderst vanskelig situation, og han har løst sine opgaver til vores fulde tilfredshed, siger Eesbjerg fB's direktør Søren Poulsen.

 

Det har aldrig været Viggo Jensens plan at blive gammel i jobbet som sportschef i EfB. Han glæder sig over, at holdet er rykket op, og at der er noget at bygge på i den vestjyske klub.

 

- Mit perspektiv har fra begyndelsen været, at jeg skulle bidrage med det, jeg kan, i en periode. Jeg ser ikke mig selv som en varig del af den sportslige ledelse, som klubben er godt i gang med at udvikle. Med mange spændende unge spillere i truppen og en stærk ledelse er der skabt forudsætninger for, at EfB kan gå en positiv fremtid i møde i Superligaen, siger Viggo Jensen.

 

Viggo Jensens opgaver bliver fra næste sæson varetaget af klubbens sportslige ledelse og direktion. Der bliver altså ikke ansat en decideret afløser.

Relaterede nyheder eller informationer:
27-06-2011

Viggo Jensen tiltræder som sportschef i EfB

Tilbage Tilbage Mail denne side Mail denne side Udskriv denne side Udskriv denne side

emtee - website content management