10-03-2007
EfB's hjemmebane hedder nu: Blue Water Arena
EfB Elite A/S har indgået en femårig aftale med option på yderligere to år med shipping- og speditionskoncernen Blue Water Shipping A/S med hovedsæde i Esbjerg, som har sikret sig retten til at benytte EfB's hjemmebane i sin nationale markedsføring.

- Navnet Blue Water Arena sender et signal om, at Blue Water ikke er et Esbjerg-firma men en danskejet virksomhed med hovedsæde i Esbjerg. Med 11 afdelinger over hele Danmark og 44 kontorer i 24 lande er vi både nationale og internationale, og det nye stadionnavn skal bruges i især den nationale markedsføring, siger Blue Water-ejer Kurt Skov.

 

Han tilføjer, at EfB og Blue Water på en række områder deler værdier. Hans egen virksomhed har ligesom EfB med en stor arbejdsindsats og i lange perioder begrænset økonomi kæmpet sig frem til den nuværende position, og samarbejdet med EfB skal bidrage til at vedligeholde og udbygge et brand som spændende, succesrig, ungdommelig, energisk og stærk.

 

- For EfB vokser værdien af aftalen ved, at Blue Water er en stor, Esbjerg-baseret virksomhed, hvis navn både nationalt og internationalt klinger godt, siger EfB Elites salg/marketingchef Hans Christian Warrer.

 

En af hindringerne for det forstærkede samarbejde med Blue Water-koncernen var en klausul, der betingede, at bynavnet Esbjerg skulle indgå ved et eventuelt salg af rettighederne til navnet på det kommunalt ejede stadion. At Esbjerg Byråd valgte at frafalde klausulen skyldtes især, at en stor, lokalt forankret virksomhed var stærkt inde i billedet til at lægge navn til byens fodboldstadion.

 

Navnet Blue Water Arena vil i fremtiden blive anvendt i alle de medier, EfB har indflydelse på, og i alle henvendelser til presse, sponsorer og tilskuere. Dertil kommer, at det nye navn vil blive synligt med flag, skilte og bannere på stadion inden for de rammer, der arkitektonisk og myndighedsmæssigt er udstukket.

 

Internt blandt de over 700 medarbejdere i Blue Water-koncernen skal aftalen med EfB Elite styrke det sammenhold og den teamspirit, der har kendetegnet virksomheden i dens 35 leveår. EfB er Blue Waters hold i Esbjerg, ligesom EfB Ishockey er det, og Team Esbjerg er det inden for damehåndbold.

 

- Mit håb er, at byens eliteidrætsklubber inden for fodbold, håndbold, ishockey, badminton og svømning vil finde sammen, så de ikke hver for sig skal have en organisation, flere af dem alligevel ikke har råd til, siger Blue Waters idrætsglade grundlægger Kurt Skov.

 

Blue Water rykker med den nye aftale op blandt EfB's absolut største sponsorer.

Tilbage Tilbage Mail denne side Mail denne side Udskriv denne side Udskriv denne side

emtee - website content management