26-06-2006
Esbjerg fB henter ung fynsk angriber
EfB Elite A/S har indgået en toårig aftale med den 20-årige fynske angriber Jesper Lange, der kommer til klubben ved udløbet af en deltidskontrakt med OB, hvor han har kombineret fodbold og gymnasieuddannelse.
- Jeg betragter aftalen med Esbjerg som en ny start, idet jeg i de seneste tre år ikke har kunnet have tilstrækkelig fokus på fodbold, fordi der var 50 km mellem skole og fodboldtræning. Jeg glæder mig nu til at koncentrere mig 100 procent om at få gang i karrieren, siger Jesper Lange.

Odenseaneren spillede sin første fodboldår i Tarup Paarup Idrætsforening og skiftede som førsteårs juniorspiller til B 1913. Under et efterskoleophold på Ærø spillede han som andetårs junior for Marstals serie 1-hold. De seneste tre år har han gennemført sin gymnasieuddannelse på Oure Idrætsgymnasium og har i halvandet år spillet i OB på deltidskontrakt. Det blev til tre ligakampe i OB, hvor han mest har spillet på danmarksserieholdet, og han var udset til at indgå i klubben udviklingstrup efter endt uddannelse. I sæsonens første 15 kampe på DS-holdet scorede den hurtige angriber 14 mål, og selv om en knæskade holdt ham ude næsten hele foråret, endte han blandt de mest scorende i rækken.

- Jesper er en anden angribertype, end vi har nu, idet han tilfører os noget eksplosivitet og aggressivitet. Han er en udviklingsspiller, som vi har fået transferfrit, og derfor har vi råd til at være tålmodige med hans fortsatte udvikling. Han er ikke købt til at afløse nogen bestemt spiller, siger cheftræner Troels Bech.

EfB´s sportsdirektør Niels Erik Søndergård oplyser, at kontrakten med Jesper Lange er indgået på Troels Bechs klare anbefaling.

- Aftalen med Jesper Lange er også helt i tråd med tidligere investeringer i unge spillere, idet vi forsøger at se flere år ud i fremtiden, siger Niels Erik Søndergård.

De sidste detaljer i aftalen med Jesper Lange faldt på plads mandag, og han deltog i træningsstarten sammen med en anden tidligere OB´er Fernando Derveld, som han kender fra tiden i den fynske ligaklub. Han kender desuden den et år ældre Martin Vingaard fra sin tid i B 1913.

Jesper Lange har et klart mål efter sin ankomst til EfB: At komme på ligaholdet så hurtigt som muligt.
hvj

Tilbage Tilbage Mail denne side Mail denne side Udskriv denne side Udskriv denne side

emtee - website content management