11-05-2006
Reaktioner efter pokalfinalen: Skuffende præstation
Træner og spillere fra Esbjerg fB var naturligvis meget skuffet ovenpå pokalnederlaget til Randers FC, der til gengæld med stolthed i stemmen kunne analysere kampen med andre mere positive ord på det efterfølgende pressemøde i Parken.

Cheftræner Lars Olsen (RFC):
- Jeg er utrolig glad og meget stolt. Jeg har som spiller prøvet at spille finale før, men jeg synes godt nok det er mere nervepirrende som træner.

 

- Om kampen: Esbjerg starter bedst, mens vi overtager styringen i de sidste 20 minutter. Samme billede tegner sig efter pausen.

 

- Set over begge halvlege tilspiller vi os alligevel de fleste chancer og fortjener på den baggrund sejren, selv om Esbjerg havde bolden mest vinder vi på bedst fight.

 

Rasmus Hansen (RFC):
- Det er flot at holde nullet mod Esbjerg. Afgørende var det også, at vi havde nogle gode rutinerede kræfter at læne os op ad, som har prøvet at spille en finale før.

 

Cheftræner Troels Bech:
- Det er super ærgerligt for både klubben og alle vores medrejsende fans, at vi lige skulle spille forårets ringeste kamp i dag.

 

- Vi er godt med i begyndelsen af hver halvleg, men falder så tilbage med en form for stres i spillet. Randers gør en indsats og vinder mange af andenboldene, hvilket har stor effekt i moderne fodbold. Samtidig kom flere af vores, der skulle trække læsset, ikke op på niveau. Dernæst må vi også rose Randers for en flot fight, der tilmed har slået flere SAS Liga hold end os ud inden finalen.

 

- Endelig vil jeg også gerne sige, at vores sæson ikke er planlagt efter UEFA, men planlagt efter at få fremgang. Vi nåede pokalfinalen og reddede os fra nedrykning. Nu går vi efter at ende i den bedste halvdel.

 

Lars Winde:
- Det er meget skuffende efter et flot forår, at vi så går ud og levere så ringe en kamp. En stor chance er ikke nok mod Randers, der kæmpede røven ud af bukserne, hvilket også gør dem til fortjente pokalmestre.

 

Jerry Lucena:
- Jeg er meget ked af at have skuffet alle vores medrejsende fans. De gav en helt fantastisk opbakning. Vi spiller ikke det vi kan, og lader os for let blive stresset. Vi burde have styret kampen bedre. Det var et dumt tidspunkt at dumpe i en pokalfinale mod Randers, der tilmed kæmpede godt for sagen.

 

Niki Zimling:
- Det er en skandale at levere sådan en præstation. Vi holder ikke tilbage og kommer ikke op i det tempo vi skal i de rigtige situationer. Det er brandærgerligt, da opbakningen ellers ikke fejlede noget. Det var stort. Har aldrig prøvet noget lignende.

hvj
Relaterede nyheder eller informationer:
11-05-2006

Kampinfo: Esbjerg fB-Randers FC

Tilbage Tilbage Mail denne side Mail denne side Udskriv denne side Udskriv denne side

emtee - website content management