09-05-2006
Randers-træner Lars Olsen: Vi skal ramme dagen
For pokalfinalisten Randers FC har prioriteringen i hele sæsonen været klar: Oprykning til SAS Ligaen er vigtigst. Men når nu chancen for at vinde landspokalfinalen for første gang i 33 år er der, kan man lige så godt gribe den.

- Vi går selvfølgelig efter at vinde på torsdag. Vores styrke ligger først og fremmest i at være et hold. Vi kan ikke sammenligne os med Esbjerg, der ligger i top seks, men afgjort med de fem-seks nederste hold i SAS Ligaen, siger Randers FC's cheftræner Lars Olsen.

 

Han ved godt, at hans kollega i Esbjerg, Troels Bech, vil blæse EfB-spillerne ørerne fulde med ikke at undervurdere Randers-mandskabet, men han anser det alligevel for en fordel at kunne krænge storfavoritværdigheden fra de fleste kampe i Viasat Sport Divisionen af sig i pokalturneringen og torsdagens finale.

 

- Esbjerg er et godt hold og er vant til at spille i et højere tempo. Især de seks fremadrettede spillere bliver en udfordring. Demba-Nyrén og Berglund er et par farlige herrer, og i maskinrummet arbejder Lucena og Zimling stenhårdt. For os handler det om at ramme dagen, og fysisk er vi godt med, siger Lars Olsen.

 

Senest mod Brønshøj præsenterede snart 37-årige Stig Tøfting sig i storform på den centrale midtbane, og det gør indtryk på Randers-træneren.

 

- Konditionsmæssigt og fysisk er det imponerende, at han fortsat kan være med, siger Lars Olsen.

 

Randers får ligesom EfB brug for at hente alle fysiske ressourcer i torsdagens pokalfinale, der er kamp nummer 10 på 31 dage for Viasat Sport Divisionens førende mandskab. Truppen til finalen er endnu ikke udtaget, men den bliver ikke væsentligt forskellig fra den, der besejrede Brønshøj med 3-0. Rene Carlsen bliver ikke klar, og brasilianeren Robinho er tvivlsom efter den fiberskade, han pådrog sig i kampen mod Køge den 17. april. Dennis Siim og Thomas Dalgaard er begge på vej tilbage efter skader.

 

EfB's trup udtages onsdag hen på eftermiddagen.

hvj
Relaterede nyheder eller informationer:
11-05-2006

Kampinfo: Esbjerg fB-Randers FC

Tilbage Tilbage Mail denne side Mail denne side Udskriv denne side Udskriv denne side

emtee - website content management