02-05-2006
Thorup - Bech: 2-1
Normalt fører cheftræner Troels Bech det store ord, når trænerduoen bag EfB's mandskab udtaler sig. Men når det gælder sejre i pokalfinaler, må han bøje sig for assistenttræner Jess Thorup.

Som 21-årig oplevede Jess Thorup sin første pokaltriumf med OB, der i andet forsøg vandt med 4-3 over AaB efter omkamp og straffesparkskonkurrence. Pokaltriumfen blev sikret på hjemmebanen i Odense, fordi Københavns Idrætspark var under ombygning. To år senere, i 1993, gentog OB i den nye Parken triumfen mod samme modstander med en sejr på 2-0.

 

Troels Bech oplever som 39-årig at være i sin anden pokalfinale som cheftræner. For øjnene af 28.481 tilskuere triumferede han med OB mod FC København med en 2-1-sejr i 2002. Året efter så 32.660 Brøndby IF slå hans daværende mandskab FC Midtjylland med 3-0.

 

Troels Bech:
- Løbeturen med pokalen er noget sjovere at være med til end at stå inde på midten, for vinderholdet løber så frygtelig langsomt og skal nærmest hilse på alle på vejen rundt på stadion.

 

Jess Thorup:
- Jeg er da stolt af at have været i to pokalfinaler uden at have tabt, og jeg håber da, at Troels også kommer op på at have vundet to finaler. Så har jeg bare vundet tre.

 

Troels Bech:
- Jess glemmer at tænke på, at når man er træner, så vinder man med hver enkelt spiller, og derfor fører jeg med 14-2. Den fornemmelse håber jeg, Jess kommer til at opleve i finalen.

 

Jess Thorup:
- Jeg kan godt følge dig lidt. Efter sådan en triumf skal man hen til hver enkelt spiller.

 

Vi får se i finalen mod Randers FC torsdag den 11. maj. Uanset udfaldet, bevarer Jess Thorup dog sit forspring i forhold til cheftræneren.

 

Du kan læse mere i DBU's officielle kampprogram om Troels Bech og Jess Thorups oplevelse af tidligere pokalfinaler og optakten til Esbjerg fB - Randers FC.

hvj
Relaterede nyheder eller informationer:
11-05-2006

Kampinfo: Esbjerg fB-Randers FC

Tilbage Tilbage Mail denne side Mail denne side Udskriv denne side Udskriv denne side

emtee - website content management