26-10-2005
EfB har fundet administrerende direktør i et stærkt felt
EfB har ansat den 41-årige Søren Poulsen som administrerende direktør med ansvar for den overordnede drift af fodboldselskabet EfB Elite A/S og det nystiftede EfB Ishockey A/S.

Søren Poulsen kommer fra posten som privatdirektør for Private Banking i Danske Banks regionshovedkontor for Jylland Syd i Esbjerg, og han blev valgt blandt 22 ansøgere til den nyoprettede stilling. Den kommende EfB-direktør er uddannet i den daværende Bikuben, nu BG Bank, i Kolding, og han har siden været i pengeinstituttets afdelinger i Odense, Randers og Haderslev, hvor han i syv år var filialdirektør, inden han for knap et år siden fik sin nuværende stilling i Danske Bank. Han har i en lang årrække bidraget til at udvikle BG Banks lederudviklingsprogram, som han også har undervist i.
 

- Når man får chancen for at komme til at stå i spidsen for en organisation som EfB, der har et godt brand og virkelig står for noget positivt i både regionen og hele fodboldverdenen, er det en gylden mulighed for at forene mine interesser med en forretningsmæssig udfordring. Stillingen er fantastisk spændende, siger Søren Poulsen.

 

Han kender fra sin tid som filialdirektør i Haderslev på flere måder fodboldverdenen indefra. Han meldte sig i 1998 ind i den daværende HFK Sønderjyllands VIP-klub, der i den første sæson i Superligaen kun bestod af ganske få medlemmer. Han tog som formand initiativet til at bygge den op til et par hundrede medlemmer, inden han forlod posten for at blive sportschef på frivillig basis i klubben. Her havde han i to et halvt år ansvaret for spillerbudget og kontraktforhandlinger, inden dannelsen af SønderjyskE med stadig mere professionelle tilstande gjorde det uforeneligt med chefstillingen i BG Bank.

 

- Jeg har i tiden i Haderslev gjort mig erfaringer med at drive en professionel fodboldklub og ved, hvor dybt afhængig en fodboldvirksomhed er af at have frivillige i det daglige arbejde. Derfor består min opgave i EfB også i at finde den rette kobling mellem klubfølelse og forretning, som en professionel fodboldklub jo i høj grad også er, siger Søren Poulsen.

 

I tiden i Esbjerg har han blandt andet nået at engagere sig i genrejsningen af ishockeysporten i byen, idet han har optrådt som en af to uvildige rådgivere for den daværende erhvervsklub, der i foråret kæmpede for klubbens eksistens. Ved stiftelsen af EfB Ishockey A/S i august blev han valgt til bestyrelsen. 

 

Formanden for EfB Elite A/S, advokat Jørgen L. Jensen, oplyser, at der har været stor interesse for chefstillingen i EfB fra både ansøgere med tilknytning til regionen og ansøgere udefra. Der har endog været ansøgere fra udlandet, som har vist interesse for at være med til at placere EfB som et omdrejningspunkt i Syddanmarks sportslige og dermed kulturelle liv.

 

- Ved Sørens tilknytning til idrætsverdenen og hans rolle i genrejsningen inden for ishockeysporten har vi stiftet bekendtskab med både hans kontante arbejdsfacon og omgængelighed, som bliver vigtige egenskaber for ham i den fremtidige stilling. Vi ser frem til samarbejdet, som begge parter har en forventning om bliver af længerevarende karakter, siger Jørgen L. Jensen.

 

Med sin erfaring fra fodboldverdenen vurderer Søren Poulsen, at EfB har taget det rigtige skridt ved at styrke organisationen på et tidspunkt, da virksomheden favner både fodbold og ishockey.

 

- Hvis vi skal bevare positionen i toppen af dansk fodbold, kræver det, at vi får en organisation som den, der nu tegner sig, og med yderst kompetente personer i ledelsen inden for både det sportslige og salget. På ishockeyfronten er det vigtigt, at vi nu i samarbejde med en dygtig træner og en dynamisk bestyrelse får lagt en flerårig strategi, så alle ved, i hvilken retning vi bevæger os, siger Søren Poulsen.

 

Han har siden 1. august 2003 boet i Hjerting, hvor han danner par med Dorte Thorsø, der er filialdirektør for BG Bank i Varde. Ud over idrætsinteressen går han gerne på jagt, ligesom han er aktivt medlem af mumieklubben for Round Table-medlemmer, der er faldet for aldersgrænsen på 40 år. Desuden er han medlem af Esbjerg-Fanø Rotaryklub.

 

Søren Poulsen tiltræder i den nye stilling 1. december.

hvj
Relaterede nyheder eller informationer:
15-01-2009

Søren Poulsen vender tilbage som direktør

23-12-2008

Administrerende direktør har opsagt sin stilling

22-09-2005

EfB Elite A/S vil geare organisationen til fortsat vækst

Tilbage Tilbage Mail denne side Mail denne side Udskriv denne side Udskriv denne side

emtee - website content management